Inlägg

Intuit Marine sätt att bygga med hjälp av WRNS Studio & Clive Wilkinson Architects

Eftersom Silicon Valley utvecklas för att konkurrera med att växa till innovationsanläggningar i walkable, networked-områden, har Intuit nya Marine-sätt att bygga MWB-fortsättningen av en större ersättning till sina Mountain View-campusmodeller en helt ny form av arbetsplatsdesign för området . En motgift mot de olympiska campuserna, som ändå går upp i hela dalen, förutspår Intuits mänskliga etablerade, urban-minded, djupgrön arbetsplats ett mer hållbart, offentligt engagerat byggmönster, samtidigt som man presenterar sitt grannskap med en plats av värme, val och anslutning i rätt här och nu.

ombyggnaden av privatlivet för individer i över tre år har Indiens individer länge känt del av något viktigt och Intuit önskade att hedra sin personal med nya arbetsmiljöer som hjälper deras kraftfulla sätt att leva och ambitiösa uppdrag att stärka välståndet jorden runt. Som svar var det WRNS Studios webbplatsplanering + arkitektur och Clive Wilkinson Architects inredning som ett inbyggt team för att öka en fasad designlösning för två nya arbetsbyggnader och två nya parkeringsbyggnader. Dessa projekt identifierades i en 2010 års plan och representerar dominerande tillägg till Intuit’s campus, som förändrades till första utvecklade på 1980-talet som en förortskontorspark.

Planeringen och geometrin för MWB-fas ett, med 185, fyra hundra kvadratfot. på 4 våningar, kan också uppfattas som låg, stor, länkad och mångsidig – en teknik som tillgodoser Intuits personliga programmatiska och samarbetsbehov, förstärker campusmönstret och överensstämmelsen och skapar tidsfördriv längs vägen. De betydande golvplattorna, som rymmer en hel del platser för individer att samarbeta, fokusera, socialisera och replikera, är utrustade i mänskliga skalade kvarter och kopplade genom att använda tydlig cirkulation. Ett café, bostadsrum, mountainbikeanläggningar, duschar och terrasser snurrar av ett extremt synligt atrium som välkomnar upp till 500 personer åt gången och öppnar ut mot campusens största inre väg. Det fyra-sages ledande atriumutrymmet drar aktivitet från campusens östra och västra delar och tjänar därför att centrum för MWB och den förstärkta Intuit-gruppen.

varje touchdown och blekare trappa bredvid atriumet kopplas omedelbart till en stor ”lounge” med pantry kapacitet och stödmottagare mellan team samverkande arbetsyta. Förutom större utrymmen, som t.ex. balkonger och informella, mjuka möbler, som erbjuder ett antal arbetsmöjligheter för att motivera användarna att välja kunskap om hela byggnaden, finns hela kvarteren på kanten av atriumet. Detta utbud av programmatiska förmågor längs omkretsen av atriumet bidrar till att skapa en konstant buzz av strävan genom arbetsdagen.

Designad för att belysa det milda klimatet i Mountain View nordliga Bayshore-området, kopplar MWB till både natur och allmänhetens rike. breda terrasser med utsikt över bukten erbjuder en inomhus dörr arbetsplatserfarenhet som främjar alternativ, äkthet och välbefinnande medan man hjälper till att knyta campus tillsammans. Med ett golv golv som framträder från landskapet som en utmärkt, texturerad syndig, glasig loftliknande högre nivåer, omfattande terrasser och anläggningar som finns på byggnadens omkrets skapar MWB ett dynamiskt nytt område längs campus ledande fotgängar- och fordonsskrov. MWB kommer att vara en del av arbetsplatsbyggnaden avsiktlig för fas två, skapa en ny campusgateway och tyngdpunkt.

inriktning på LEED Platinum, designrekommendationer ökar användbar resurseffektivitet, utökar det naturliga livsmiljöområdet, ser till att det är inomhusmiljö förstklassigt, med minskad vattenförbrukning och avfall, och möjliggör en ökad konsumtion av transitalternativ. Terrasserna och miljövänliga tak är en del av en färdig landskapsplan som innehåller naturliga våtmarks biofiltreringsområden och växtbaserade områden för att stödja bibehållandet av inhemska saltmassor och gräsmattens biomart och minska belastningen på den nuvarande infrastrukturen. Att reflektera Intuit’s uppdrag att bemyndiga små grupper och människor, en stor del av möblerna byttes till köp från små byråer, och inhemska konstnärer skapade konstverket och vindskulpturerna.