Inlägg

Dessa London-arkitekter är ansvariga för en av världens mest ikoniska strukturer

Precis som de flesta problem i dagens tider, blir de konstruktioner vi skapar blivit smartare och mer kreativa. inom Storbritannien och förflutna har många av dessa förbättringar inom design och struktur kommit ut ur Foster + följeslagare – en resursfull arkitektur och designpraxis som bygger mestadels i London. Förmodligen är de mest ikoniska byggnaderna på Londons skyline deras existens till Foster + -partners – 30 St Mary Axel Londons första miljöskyscraper och stadskorridor är bara två av dem.

Foster + -kompanier har centrerats genom Norman Foster för 50 år sedan 1967, och har skapat konstruktioner på sex kontinenter, som arbetar med kulturella och civila uppgifter, offentlig infrastruktur och ett stort antal olika arbeten internationell.

American Air Museum, Duxford

välskötta läsare kommer möjligt att komma i kontakt med ett flertal arbeten från Foster + -partners om deras erfarenhet. Från stora projekt som motsvarar Tower 2 på ombyggnaden av Big Apple World Change Center, till områden som ansedda enkla som offentliga möbler i Marseille, Frankrike, kan vi upptäcka Foster + -partners beröring i alla hörn av världen.

Som pionjärer av hållbar design är Foster + följeslagare mest generella för sitt arbete med glas och metall. varje utmaning närmar sig kulturell känslighet i sitt hjärta, och samarbetsmetoden för företagets potential att varje projekt är en kraftfull grupps arbete. Arkitekter och ingenjörer samarbetar för att skapa designalternativ som stöds från koncept till färdigställande genom att använda ett kärnteam av utmaningschefer. Med samma besättning som ser varje uppdrag via från början till slut, ser Foster + -partnerna att det inte finns så många kockar i köket.

Londons Millennium Bridge

Företagets engagemang för hållbar design har upphört med att bygga en av världens mest ikoniska miljökonstruktioner. Varje uppgift behandlas med ett annat övervägande av atmosfärens önskemål och uppmaningar till den föreslagna strukturen. Som en anläggning för att designa och testa en av världens mest fantastiska bilar, är besättningens arbete på McLaren Technology Center ett utmärkt exempel på detta fullt utrustade utbud. Designprocessen som behövs för att komplettera varorna varje konstruktion är utformad för att hysa – och lika exakt på Foster + -förbundets webbsida, blev McLaren Technology Center likadant konstruerat för att fungera som en racerbil – de mest användbara kraftmetoderna har riktats, tillsammans med omfattande BMS och sub-mätning för att visa skärmen och styra byggnaden. ”Lägg till här sin positionering med hjälp av en sjö för att stödja med kylning och du kommer också att upptäcka McLaren Technology Center är en prestation för energieffektiv design .

Mellan 2006 och 2014 arbetade gruppen på att ombygga ett grannskap i centrala Washington DC som tidigare var upptagen med Washington konferenscenter. Denna satsning såg besättningen dyna in i bakgrunden av DC: s motorvägsprov, omplacering av utrymmet som en multi-exhaust webbsida som styrs med hjälp av klimatanalys och utformad för att maximera solljus timmar på viktiga områden. Den svåra detaljeringen som finns i Foster + partners tekniker och uppmärksamhet på kulturell känslighetspotential att varje utveckling ger en nöje till det inhemska sättet att leva och är medveten om att maximera sitt klimat.

Reichstag, Berlin

befintliga Foster + följeslagare nyheter berättar om ett antal uppgifter i byggandet – förmodligen den mest fantastiska som är Apple Park. I april 2017 kommer den enormt förutspådda Apple Park att lanseras till personal. Apples nya 175-hektar stora campus är utvecklad i samarbete med Foster + -kompanier, med Steve Jobs Theatre – ett tusen-sits-auditorium som går in genom att använda en 20 fot lång glascylinder som hjälper till att stål kolfibertak. Utvecklingen kan vara helt hållbar och drivas helt och hållet på förnybar energi – ett annat exempel på Foster + partners proclivity för hållbar design.

Gruppen hos Foster + -partner fortsätter att förnya sig över hela världen och sätta hemdesign i London och bortom. Nu ett halvt sekel i företagets äventyr, fortsätter Foster + -partners att designa och bygga på kusp av ledande teknik, växande awe-inspirerande konstruktioner med dom av rätt och fel.

Intuit Marine sätt att bygga med hjälp av WRNS Studio & Clive Wilkinson Architects

Eftersom Silicon Valley utvecklas för att konkurrera med att växa till innovationsanläggningar i walkable, networked-områden, har Intuit nya Marine-sätt att bygga MWB-fortsättningen av en större ersättning till sina Mountain View-campusmodeller en helt ny form av arbetsplatsdesign för området . En motgift mot de olympiska campuserna, som ändå går upp i hela dalen, förutspår Intuits mänskliga etablerade, urban-minded, djupgrön arbetsplats ett mer hållbart, offentligt engagerat byggmönster, samtidigt som man presenterar sitt grannskap med en plats av värme, val och anslutning i rätt här och nu.

ombyggnaden av privatlivet för individer i över tre år har Indiens individer länge känt del av något viktigt och Intuit önskade att hedra sin personal med nya arbetsmiljöer som hjälper deras kraftfulla sätt att leva och ambitiösa uppdrag att stärka välståndet jorden runt. Som svar var det WRNS Studios webbplatsplanering + arkitektur och Clive Wilkinson Architects inredning som ett inbyggt team för att öka en fasad designlösning för två nya arbetsbyggnader och två nya parkeringsbyggnader. Dessa projekt identifierades i en 2010 års plan och representerar dominerande tillägg till Intuit’s campus, som förändrades till första utvecklade på 1980-talet som en förortskontorspark.

Planeringen och geometrin för MWB-fas ett, med 185, fyra hundra kvadratfot. på 4 våningar, kan också uppfattas som låg, stor, länkad och mångsidig – en teknik som tillgodoser Intuits personliga programmatiska och samarbetsbehov, förstärker campusmönstret och överensstämmelsen och skapar tidsfördriv längs vägen. De betydande golvplattorna, som rymmer en hel del platser för individer att samarbeta, fokusera, socialisera och replikera, är utrustade i mänskliga skalade kvarter och kopplade genom att använda tydlig cirkulation. Ett café, bostadsrum, mountainbike-anläggningar, duschar och terrasser snurrar av ett extremt synligt atrium som välkomnar upp till 500 personer åt gången och öppnar ut mot campusens största inre väg. Det fyra-sages ledande atriumutrymmet drar aktivitet från campusens östra och västra delar och tjänar därför att centrum för MWB och den förstärkta Intuit-gruppen.

varje touchdown och blekare trappa bredvid atriumet kopplas omedelbart till en stor ”lounge” med pantry kapacitet och stödmottagare mellan team samverkande arbetsyta. Förutom större utrymmen, som t.ex. balkonger och informella, mjuka möbler, som erbjuder ett antal arbetsmöjligheter för att motivera användarna att välja kunskap om hela byggnaden, finns hela kvarteren på kanten av atriumet. Detta utbud av programmatiska förmågor längs omkretsen av atriumet bidrar till att skapa en konstant buzz av strävan genom arbetsdagen.

Designad för att belysa det milda klimatet i Mountain View nordliga Bayshore-området, kopplar MWB till både natur och allmänhetens rike. breda terrasser med utsikt över bukten erbjuder en inomhus dörr arbetsplatserfarenhet som främjar alternativ, äkthet och välbefinnande medan man hjälper till att knyta campus tillsammans. Med ett golv golv som framträder från landskapet som en utmärkt, texturerad syndig, glasig loftliknande högre nivåer, omfattande terrasser och anläggningar som finns på byggnadens omkrets skapar MWB ett dynamiskt nytt område längs campus ledande fotgängar- och fordonsskrov. MWB kommer att vara en del av arbetsplatsbyggnaden avsiktlig för fas två, skapa en ny campusgateway och tyngdpunkt.

inriktning på LEED Platinum, designrekommendationer ökar användbar resurseffektivitet, utökar det naturliga livsmiljöområdet, ser till att det är inomhusmiljö förstklassigt, med minskad vattenförbrukning och avfall, och möjliggör en ökad konsumtion av transitalternativ. Terrasserna och miljövänliga tak är en del av en färdig landskapsplan som innehåller naturliga våtmarks biofiltreringsområden och växtbaserade områden för att stödja bibehållandet av inhemska saltmassor och gräsmattens biomart och minska belastningen på den nuvarande infrastrukturen. Att reflektera Intuit’s uppdrag att bemyndiga små grupper och människor, en stor del av möblerna byttes till köp från små byråer, och inhemska konstnärer skapade konstverket och vindskulpturerna.